Fonville Schoonmaakbedrijven aan de slag met gestabiliseerd ozonwater

Fonville Schoonmaakbedrijven aan de slag met gestabiliseerd ozonwater

Fonville Schoonmaakbedrijven is een van de eersten die met de Tersano SAO-dispenser aan de slag is gegaan, constateert  leverancier Wecovi Volg Service Management op LinkedIn:

“Daarmee wordt het mogelijk om schoon te maken zonder chemie, er wordt namelijk schoongemaakt met gestabiliseerd ozonwater”, zegt Marty van Schoonhoven. “Hierdoor worden alle dagelijkse reinigingsmiddelen vervangen en zijn er geen reinigers meer nodig voor interieur en sanitair. Een duurzame manier van schoonmaken én veilig voor de werknemers.” Volgens haar heeft er een uitgebreide testperiode plaatsgevonden in meerdere parken. “Daarbij zijn er verschillende succesvolle meetmomenten geweest en waarbij er gekeken is naar de tevredenheid en beleving van gasten, medewerkers en opdrachtgevers. De resultaten waren positief en de medewerkers waren blij met het systeem. Medewerkers van Fonville Schoonmaakbedrijven gebruiken Tersano in combinatie met Wecoline microvezeldoeken en -moppen.”

Wecovi is sinds 1 januari 2019 medeaandeelhouder van Mother Nature Cleans. MNC is sinds twee jaar de exclusieve Benelux importeur van Tersano.

Lees ook: