CWS duikt op in Miniworld Rotterdam

CWS duikt op in Miniworld Rotterdam

Bedrijfsauto's kom je overal tegen. Op de snelweg, in de binnenstad en, in het geval van CWS op een vrij unieke locatie. Sinds kort zijn bedrijfwagens van CWS te spotten op meerdere plekken in Miniworld Rotterdam.

'Hoe leuk is dit!’, is dan ook te lezen op de Facebookpagina van CWS. Miniworld Rotterdam biedt ruim 650 m2 aan miniatuurschoon. Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden afgewisseld met de moderne en historische architectuur van Rotterdam, inclusief de grootste overdekte miniatuurhaven van Europa. Rotterdam in miniatuur beslaat met ruim 200 m² het grootste deel van de miniatuurwereld.


Bezoekers kunnen de geschiedenis van Rotterdam over een tijdsperiode van 1500 tot en met 2015 ontdekken aan de hand van ruim vijftig zelf gebouwde maquettes van moderne en historische Rotterdamse gebouwen. Momenteel wordt gebouwd aan een ruim 190 m² grote uitbreiding van de miniatuurwereld met het thema Groot Brittannië. Dit meerjarige monsterproject is de grootste uitbreiding van de attractie sinds 2009.