VSR en SSK nodigen controleurs en inspecteurs uit om praktijkervaringen te delen

VSR en SSK nodigen controleurs en inspecteurs uit om praktijkervaringen te delen

De jaarlijkse Controleurs- en Inspecteursdag van de Stichting Schoonmaakkwaliteit (SSK) en Vereniging Schoonmaak Research (VSR) staat op de kalender genoteerd voor dinsdag 3 oktober. Vooral het delen van praktijkervaringen staat op deze bijeenkomst centraal.

De jaarlijkse bijeenkomst is bestemd voor controleurs en inspecteurs die zijn opgenomen in de registers van SSK. Het eerste deel van de bijeenkomst is er aandacht voor de actualisering van het Indicatief Meetsysteem Primair Onderwijs (IMPO) van VSR.

Interactieve sessies

Ook het gebruik van VSR-KMS-software en clusters van kleine locaties komt aan bod. Vervolgens wordt in interactieve sessies een aantal zaken besproken waar controleurs en inspecteurs in de praktijk mee te maken krijgen. Voor deze praktijkervaringen vormen een belangrijk onderdeel van het programma.

Belangstellenden die geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen voor deze bijeenkomst, maar er wel graag bij willen zijn en zijn opgenomen in het register van de SSK, kunnen een aanmelding mailen naar info@vsr-schoonmaak.nl