Tork lanceert luxe (hand)zeep op basis van natuurlijke ingrediënten

Tork lanceert luxe (hand)zeep op basis van natuurlijke ingrediënten

Bij een chique hotel, restaurant of kantoor passen luxe producten. Tork lanceert daarom drie nieuwe luxe zepen die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten. De schuimhandzeep en de luxe vloeibare handzeep bevatten bovendien natuurlijk magnolia-extract, dat bekend staat om zijn ontspannende werking.

De luxe schuimhandzeep en de luxe vloeibare handzeep bestaan bijna volledig (94 en 95 procent) uit natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een aangenaam gevoel tijdens het handen wassen. Een derde nieuw product waarmee Tork haar assortiment uitbreidt naar lichaams- en haarverzorging is de luxe hair & body douchezeep. Dit product is een combinatie van shampoo, conditioner en hydraterende douchecrème en bevat 94 procent natuurlijke producten, waaronder Arganolie.

Alle drie de producten zijn dermatologisch getest en hun verbeterde formules voldoen aan de strenge criteria van het nieuwe EU Ecolabel. Daarnaast zit de zeep in een dispenser die met de ‘Easy to Use’ certificering² makkelijk kan worden bijgevuld. “Gasten van vooraanstaande hotels, restaurants, spa's en sportscholen verwachten een aangename sanitaire ervaring”, zegt Essity's Verena Ristau, Senior Product Manager van zepen, desinfecterende middelen en luchtverfrissers. "Onze drie nieuwe producten voldoen aan de verwachtingen op het gebied van duurzame hygiëne.”

Virussen en bacteriën

Andere recente introducties zijn de antimicrobiële vloeibare handzeep en de geurneutraliserende vloeibare handzeep, beide gericht op koks en andere keukenmedewerkers. De antimicrobiële vloeibare handzeep met plantaardige ingrediënten is een effectief middel tegen virussen en bacteriën, is zacht voor de handen en helpt voedsel en vetresten te verwijderen. Om penetrante etensgeuren zoals knoflook en vis van de handen te verwijderen is de geurneutraliserende vloeibare handzeep een uitkomst.

Lees ook:

Lees meer over