Inschrijving CSU Innovatie Award 2024 geopend

Inschrijving CSU Innovatie Award 2024 geopend
Jeroen Renders van Drop2Drink met de CSU Innovatie Award

De inschrijving voor de CSU Innovatie Award 2024 is geopend. Het schoonmaakbedrijf organiseert de awardshow jaarlijks als succesversneller voor impactvolle uitvindingen en ideeën voor de facilitaire sector.

CSU nodigt inschrijvers uit om hun innovatie te activeren binnen de brede facilitaire sector. "Een grote branche met een gigantisch potentieel die de wereld voor veel mensen kan verbeteren. Mede door waardevolle innovaties en eigenzinnige ideeën voor de toekomst."

Samen innoveren

Voor CSU staat elke dag in het teken van hoe het morgen beter kan. Om werk- en leefomgevingen schoner, slimmer en duurzamer te maken. Dat doet CSU het liefst samen met mensen die ze inspireren. Voor de CSU Innovatie Award zoekt CSU daarom creatieve en nieuwsgierige ondernemers met een vooruitziende blik, om hun verbeeldingskracht te delen. De facilitaire wereld is namelijk groot en zit vol mogelijkheden om te investeren in mens, milieu en techniek om sociale, groene of technologische impact te maken.

Podium voor goede ideeën

Een inschrijving voor de CSU Innovatie Award is een kans om impact te maken. Binnen een gigantisch facilitair netwerk toets en verbeter je jouw innovatie. Finalisten van de CSU Innovatie Award krijgen met ruim 14.000 locaties waar CSU mee samenwerkt, een groot podium. Als winnaar ontwikkel je tevens onder professionele begeleiding je innovatie verder door en ontvang je een investeringsbudget van 10.000 euro en een marketingboost. Zoals de winnaar van de CSU Innovatie Award 2021, BubbleFlush, het verwoordt: "Bij CSU hebben ze een netwerk, zij kennen de markt en zij weten wat er speelt. Daarom kunnen wij nu zo snel opschalen en ons vooral richten op de juiste inkoop en de doorontwikkeling van het product."

Maak impact

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen die om innovatieve oplossingen vragen. Hoe maak je het werk in de facilitaire sector slimmer, makkelijker en prettiger voor iedereen? Hoe creëer je een schonere en duurzamere wereld voor werkend, recreërend, lerend, reizend en zorgend Nederland? Misschien heb je een oplossing voor arbeidsmarktkrapte, een concept om de facilitaire branche inclusiever te maken, een uitvinding voor duurzamere gebouwen, of een idee om technologie in de sector toe te passen om ervaringen van bezoekers en medewerkers te verbeteren?

Zie jij de oplossing voor een slimmere, betere, schonere en duurzamere toekomst? Je inschrijven kan tot 5 september 12.00 uur via deze link. Negen innovaties krijgen de kans om hun idee te pitchen. Daarna is het publiek aan zet om online te stemmen op hun favoriet. Hier volgen drie finalisten uit. De winnaar van 2024 wordt bekend gemaakt in de finale tijdens het CSU Congres op 12 november.

Lees meer: