Pensioen Schoonmaak genomineerd voor Pensioenfonds van het jaar 2024

Pensioen Schoonmaak genomineerd voor Pensioenfonds van het jaar 2024

Pensioenfonds Schoonmaak is genomineerd voor Pensioenfonds van het jaar 2024. Tot 11 juni staan de stembussen open en kun je Pensioen Schoonmaak helpen aan de winst.

"Een mooie erkenning van onze inspanningen en toewijding aan de sector. Om deze prijs te winnen, hebben we jouw steun nodig", vermeldt Pensioenfonds Schoonmaak. Samen met Pensioenfondsen ABP en de Shell-pensioenfondsen is het pensioenfonds van de schoonmaaksector kandidaat voor de prijs. De shortlist met deze drie fondsen is opgesteld door een vakjury uit een selectie van de 27 nominaties die er zijn voor de diverse categorieën van de Pensioen Pro Awards.

Innovatieve aanpak

Volgens de jury kwam het Pensioenfonds Schoonmaak in beeld als kanshebber, "omdat het een innovatieve aanpak heeft gekozen om de achterban te bereiken. Daarbij wordt gebruikgemaakt van generatieve AI, om teksten te kunnen vertalen en te versimpelen. Dit vermindert de afstand tussen fonds en deelnemer."

Stemmen

De komende weken kunnen lezers van Pensioen Pro en het Financieel Dagblad en luisteraars van BNR Nieuwsradio stemmen wie van deze drie fondsen de winnaar moet worden. Stemmen kan tot 11 juni 16.00 uur via het online stemformulier. De prijzen worden op dinsdagavond 18 juni uitgereikt, na afloop van het Pensioen Pro Jaarcongres.

Lees meer: