
Sinds eind januari kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers veilig glutenvrije voeding eten in het Radboudumc. In de corner zijn naast koude en...
Sinds eind januari kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers veilig glutenvrije voeding eten in het Radboudumc. In de corner zijn naast koude en...
De regels voor het eenmalig gebruik van plastic wegwerpverpakkingen veranderen binnenkort. Hoog tijd dus voor bedrijven om na te denken over een...
De koffiemarkt ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Oorzaken hiervoor zijn onder andere sterk gestegen inkoopprijzen van koffie door slechte...
Steeds meer facilitair managers hebben als doelstelling om meer te verduurzamen binnen een organisatie. Circulariteit en het reduceren van de...
Er zijn enkele hobbels en uitdagingen, maar RIC is een goede manier om duurzaam aan te besteden. Dat was de conclusie van de presentatie die Maas...
Met de omslag naar hybride werken zijn veel medewerkers op zoek naar een nieuwe vorm van samenwerken. Maar ze zijn ook op zoek naar sociale...
7 miljoen koppen koffie per jaar, 450 koffiemachines, 50 locaties. De cijfers geven een beeld van de omvangrijke aanbesteding warme en koude dranken...
De Franse start-up AUUM heeft een technologie ontwikkeld als ecologisch alternatief voor kartonnen en plastic bekers. De oplossing reinigt,...
Koffieprut gescheiden laten ophalen? Het bedrijf Bnext is met een ophaalservice gestart, vooralsnog in Amsterdam. Maar op korte termijn vindt...
Aan de ene kant een kleinschalig, lokaal Rotterdams horecabedrijf waar jongeren ‘met een randje’ werken. Aan de andere kant een grote vendingspeler...