Update Facility Matters: 3 nieuwe sessies aan programma toegevoegd

Update Facility Matters: 3 nieuwe sessies aan programma toegevoegd

Onlangs zijn er de nodige nieuwe presentaties aan het programma van Facility Matters op 14 april a.s. in Rotterdam toegevoegd. Een overzicht. van 3 nieuwe sessies, gegeven voor FM-professionals werkzaam bij VFM, ISS en ArrangeGroup.

Het dilemma in de facilitaire duurzaamheidstransitie. Heb jij de oplossing?

Sprekers:

  • Fanny Nagelmaeker, consultant bij VFM
  • Coen Neirinckx, Young Professional bij VFM

Dienstverleners hebben ruim ingezet op duurzaamheid en het onderdeel gemaakt van hun (commerciële) propositie. En precies daar zit het dilemma, want het feit dat duurzaamheid is verworden tot een Unique Selling Point (USP), beperkt het collectieve oplossend vermogen van de markt. Hoe mooi zou het zijn als we als markt een gezamenlijk antwoord vinden op bijvoorbeeld CO2-reductie en duurzame inzetbaarheid.

In hun sessie zetten Fanny en Coen jullie denkkracht in om samen concrete voorstellen voor samenwerking op het gebied van duurzaamheid op te stellen en uit te werken.

 Maak kennis met jezelf!

Sprekers:

  • Sheryl Limburg, Manager Kennis & Advies bij ArrangeGroup
  • Felicia Koning, Consultant bij ArrangeGroup

Zelfinzicht en zelfkennis zijn zowel privé als in je werkomgeving heel veel waard. Het is de basis voor persoonlijke ontwikkeling en voor succes in meerdere opzichten. Om tot zelfinzicht te komen zijn er verschillende mooie tools beschikbaar.
Tijdens deze sessie gaan Sheryl en Felicia interactief met de deelnemers aan de slag met één van deze tools. De uitslag geeft je een concrete en accurate beschrijving van wie je bent en waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

Duurzaamheid bij PwC en Accenture: welk verschil kan FM maken?

Sprekers: 

  • Cara Coffyn, sustainability lead bij ISS
  • Danique Lindner, sustainability lead bij ISS

Cara en Danique zijn sustainability leads bij de accounts Accenture en PwC, twee klanten van ISS die ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen hebben. Ze leggen in hun presentatie uit hoe zij impact maken op hun accounts met een van hun projecten over herbruikbare verpakkingen als casus.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over het programma van Facility Matters op 14 april in Rotterdam op de speciale eventswebsite.

Of klik op onderstaande afbeelding !