Het belang van goede hygiëne in ziekenhuizen

Het belang van goede hygiëne in ziekenhuizen

Jan Flament, directeur van Ziekenhuis Geel en Ron Embrechts, hoofd Facilitaire Diensten van het UZ Brussel en Peter Elders, Manager Facilitair bij Tergooi zijn 29 september te gast in het tv programma Captains of Cleaning.

In het tweemaandelijkse tv programma gaat presentator Rens de Jong (foto) in gesprek met captains over trends en ontwikkelingen in de facility- en schoonmaakservices in ziekenhuizen. In deze nieuwe aflevering van Captains of Cleaning staan ziekenhuizen centraal. Zij hanteren hoge hygiënenormen en dat vraagt om de beste schoonmaakservices. Hoe voldoe je aan de eisen, en hoe zet je net dat ene stapje verder?

Live uitgezonden

De talkshow wordt live uitgezonden vanuit de i-team Global studio in Eindhoven. Mehmet Yavri, eigenaar van schoonmaakservice Cleaning 2001, waagt zich buiten de studio daarnaast aan een ware cleaning challenge. Het programma wordt muzikaal omlijst door I-entertainer Aristakes. I-chef Bart Haans bereidt tijdens het programma een heerlijk gerecht in de keuken. Ruben Lijzenga, hoofdredacteur van CleanTotaal, licht tijdens het programma de laatste trends toe.

Op Youtube

Het programma is 29 september om 10 uur live te bekijken op het Youtube kanaal van leverancier i-team Global en het platform captainsofcleaning.com.

Lees meer over