24e editie vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer heeft themapleinen

Het evenement voor werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken is dit jaar weer terug. De 24e editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt plaats op 7,8 en 9 juni in Jaarbeurs Utrecht. De vakbeurs wordt jaarlijks bezocht door ongeveer 13.000 professionals uit het vakgebied facilitair management en gebouwbeheer.

"Het succes van dit driedaags vakevenement komt voort uit de behoefte van de facilitaire professionals aan fysieke ontmoeting met hun relaties, nieuwe leveranciers en met elkaar", aldus de organisatie. De voorbereidingen zijn in volle gang. Bezoekers kunnen terecht bij stands van honderden facilitaire toeleveranciers. Daarnaast is er een aanvullend programma, met onder meer lezingen en diverse prijsuitreikingen. Voor het eerst sinds de editie in 2020 wordt de FGNoviteitenprijs weer uitgereikt.

Nieuwe toevoegingen

Nieuw dit jaar zijn de themapleinen met aanbiedingen op basis van de thema’s. Voorbeelden van thema's zijn: Schoonmaak raakt de gehele bedrijfsvoering, Gezonde werkplekken beginnen met bewustwording, Afvalbeheer reikt verder dan de prullenmand, Slimme kantoorgebouwen raken de gehele bedrijfsvoering en Maatschappelijk ondernemen levert het bedrijf het nodige op.

Ook nieuw zijn de overzichten van beursthema’s en bezoekersinteresses. Het overzicht met bezoekersinteresses is bedoeld om bezoekers meer inzicht te geven in het aanbod en geïnteresseerde bedrijven een indruk te geven waarin bezoekers geïnteresseerd zijn.

Registratie

De organisatie biedt naast de website ook een beursapp en plattegronden aan, zowel digitaal als analoog. Geïnteresseerden die de 24e editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer willen bezoeken, dienen zich, gratis, aan te melden. Dat kan vooraf via de website of ter plekke bij de ingang van de Jaarbeurs Utrecht.