Service Management is nu te vinden op www.facto.nl/schoonmaakbedrijven

Service Management is nu te vinden op www.facto.nl/schoonmaakbedrijven

Service Management brengt vanaf heden nieuws uit de schoonmaakbranche, interviews en onderzoeken vanaf www.facto.nl/schoonmaakbedrijven. Door deze overstap is Service Management een onlosmakelijk onderdeel van Facto geworden, waar schoonmaak al een belangrijk onderwerp is.

Schoonmaakmanagers en -professionals kunnen nog steeds rekenen op een dagelijkse portie nieuwtjes, maar ook interviews, verslagen van vakbeurzen en de resultaten van het bekende marktonderzoek en toiletonderzoek. Vertrouwd blijft ook de nieuwsbrief op maandag en donderdag met het laatste nieuws vanuit de schoonmaaksector. De redactie achter Service Management blijft de redactie, alleen is de berichtgeving nu te vinden op www.facto.nl/schoonmaakbedrijven.

Meer voordeel

Abonnees van Service Management ontvangen vanaf komend nummer niet alleen het magazine van Service Management, maar ook het Facto-magazine. Je krijgt daarmee het beste van beide facilitaire werelden die logischerwijs nauw met elkaar zijn verbonden.

Gratis blijven volgen

Facto.nl/schoonmaakbedrijven kun je gratis blijven bezoeken. Voor de rest van Facto.nl kun je je registeren, waarna je toegang krijgt.

Lees meer over