Doe mee aan het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2024

Doe mee aan het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2024

Voor het zesde jaar op rij doet schoonmaakbedrijf CSU weer onderzoek naar hoe innovatief facilitair Nederland nu eigenlijk is in het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie. Vanaf nu tot en met 26 november kunnen facilitair managers in Nederland weer deelnemen aan het onderzoek. CSU spoort iedereen daarom aan (weer) mee te doen.

CSU voert het onderzoek al jaren uit, maar besluit er dit jaar nog een schepje bovenop te doen. Met het onderzoek Van Facilitair naar Visionair toetst het bedrijf hoe facility management inspeelt op de veranderende werk- en leefomgeving. Ze willen weten welke strategieën en innovaties cruciaal zijn voor een toekomstbestendige omgeving. Daarbij verkennen ze met het onderzoek de toekomstvisie en aanpak op het gebied van een aantal grote thema’s. Denk aan duurzaamheid, technologie, vitaliteit en werkgeluk. Hoe kunnen facilitair managers de strategische waarde van het vakgebied benadrukken?

Gezamenlijk verder komen

De uitkomsten van het onderzoek dienen als leidraad voor facility managers om bruikbaar inzicht te verkrijgen. Ze kunnen hun eigen resultaten vergelijken met die van andere deelnemers om zo bij te dragen in de transitie naar het gebouw van de toekomst. “Met de waardevolle inzichten die we met de respondenten verzamelen, bouwen we samen aan de toekomst van facility management”, zegt Diane van Dijk, Commercieel Directeur bij CSU. “Het onderzoek van 2024 is een kans voor facilitair managers om verder te denken en een duidelijke meerwaarde te leveren in de evolutie van gebouwgebruik. We nodigen iedereen uit om deel te nemen en gezamenlijk te werken aan een gezonde, veilige en duurzame omgeving voor werknemers en eindgebruikers.”

Vul het onderzoek in

Het onderzoek staat dus open tot en met 26 november en bestaat uit 28 vragen. Invullen duurt tien tot vijftien minuten. CSU presenteert het volledige onderzoeksrapport met de resultaten van het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2024 tijdens de CSU Innovatie Boost op 24 januari 2024.

Lees ook: