Welke stands bezoek jij op de Interclean? Deze mag je niet missen!

Welke stands bezoek jij op de Interclean? Deze mag je niet missen!

We tellen af naar de Interclean Amsterdam. Vanaf dinsdag 14 mei kun je je weer vier dagen lang onderdompelen in de internationale schoonmaakwereld in de RAI Amsterdam. Weet jij al welke stands er in ieder geval op je lijstje staan? Of ben je je nog vooral aan het verwonderen over de elf hallen aan innovaties? Wij zetten een aantal exposanten op een rij die je zeker niet wilt missen.

Met elf hallen aan expositieruimte, valt er genoeg te zien om je vier dagen druk bezig te houden. Belangrijk dus dat je van tevoren weet waar je heen wilt, zodat je het overzicht niet verliest. Van ADLATUS tot de Zero Waste Foundation, je hebt keuze uit meer dan 900 exposanten, waarvan pakweg 50 Nederlandse standhouders. Op de website van de Interclean vind je de alfabetische lijst, die je al een eind op weg helpt met de zoektocht naar wie je wilt bezoeken. Hieronder geven we ook een aantal tips van exposanten die niet mogen ontbreken op je lijstje.

Numatic

Een partij die altijd een bezoek waard is, is Numatic. “We zullen dit jaar een grotere stand hebben dan voorgaande jaren, eentje van maar liefst 260 vierkante meter.” Het team van Numatic Benelux kijkt met plezier uit naar vier dagen Interclean, waar ze bezoekers van de stand samen met hun internationale collega’s trakteren op innovaties en demo’s. “Je kunt gewoon niet om onze stand en ons demoplein heen.” Op dat demoplein showt Numatic de NX300 productrange, inclusief experts die je het hemd van het lijf kunt vragen.

Je vindt Numatic in hal 1 op stand 1.123 en 01.229

Kärcher

“Persoonlijk contact is en blijft belangrijk. Om contact met onze relaties te maken en te onderhouden, nemen wij deel aan beurzen. Zo ook aan Interclean. Daar kunnen we ons bedrijf en onze reinigingsapparatuur presenteren aan een groot internationaal publiek.” Aan het woord is Roy Meter, Managing Director Kärcher Nederland. Voor de Interclean neemt Kärcher onder andere de KIRA CV50 mee, die ook genomineerd is voor de Amsterdam Innovation Award. Daarnaast legt het bedrijf een grote focus op duurzaamheid, waar experts van het Kärcherteam je alles kunnen vertellen. De apparaten kunje uiteraard ook in actie zien in de demo's die Kärcher zal geven op de stand.

De stand van Kärcher bevindt zich in hal 1 op stand 1.135

Tork

Tork, als onderdeel van Essity, ontbreek uiteraard niet op de Interclean. Ze presenteren hun nieuwe, duurzame hygiëne-oplossingen. Om zo haar klanten te helpen hun schoonmaakkwaliteit te verbeteren door operationele efficiëntie, wat leidt tot betere bedrijfsprestaties en gebruikerstevredenheid. Daarnaast zal Tork deskundig advies geven om Facility Managers  en andere besluitvormers in verschillende sectoren - zoals de commerciële sector, de gezondheidszorg, de industrie en horeca - te ondersteunen bij het voldoen aan de hoge eisen rondom hygiëne en het optimaliseren van de bedrijfsprestaties. “Facility Managers hebben tegenwoordig te maken met krappe budgetten en personeelstekorten. Daarnaast streven ze ernaar om de kwaliteit en hygiëne van de schoonmaak hoog te houden terwijl er tegelijkertijd ook nog voldaan moet worden aan de verhoogde duurzaamheidsverwachtingen. Het is voor ons van cruciaal belang om de druk bij de industrie te ontzorgen”, alsdus Anna Königson Koopmans, marketing director commercial bij Essity.

Je vindt Tork in hal 10 op stand 10.101

CMS on Tour

"April showers bring May flowers”, aldus een Engelse tegeltjeswijsheid. Voor de Interclean in Amsterdam brengt CMS Berlin een boeket aan bloemen mee met aanbiedingen, thema's en data voor in de agenda. Ze inspireren met informatie discussies en geven natuurlijk vast een kijkje op de CMS Berlin 2025. Wat ze verder meebrengen, dat blijft nog een verrassing.

CMS on Tour verwelkomt je in hal 1 op stand 1.136

Tennant

Tennant onthult op de Interclean de langverwachte X4 ROVR,de eerste autonome schrobmachine van het bedrijf. De X4 combineert de gevestigde hardware van het bedrijf met het nieuwe generatie AI-gestuurde bestuursysteem van AI-expert Brain Corp. Bij elkaar genomen is de machine compact en flexibel en bezit hij een groot aanpassingsvermogen, waardoor hij een hoge schoonmaakkwaliteit kan leveren in een keur aan omgevingen.

Tennant staat in hal 7 op stand 7.108

Nilfisk

"Zoals iedereen weet speelt schoonmaak een grote rol in het creëren van een gezonde omgeving waarin mensen zich gelukkig voelen. Maar dat gaat niet zonder een hoop uitdagingen te overwinnen. Van personeelstekorten en duurzaamheidsuitdagingen tot het tevreden houden van klanten en het ontwikkelen van de meest efficiënte workflows. En dat alles naast het hoog houden van de productiviteit en de schoonmaakkwaliteit." Nilfisk is dan ook hard aan het werk geweest om nieuwe producten, services en processen te ontwikkelen die helpen deze uitdagingen bij de horens te vatten. Deze nieuwe generatie schoonmaakoplossingen presenteert Nilfsik op de Interclean.

Je vindt Nilfsik in hal 7 op stand 7.228 en 7.328