ISSA lanceert ISSA Emerging Leaders Awards 2024

ISSA lanceert ISSA Emerging Leaders Awards 2024

Het awardsprogramma is ontworpen om de slimste jonge talenten uit de hele keten van de schoonmaakindustrie te erkennen. Of ze nu werken bij fabrikanten, groothandelaren, distributeurs of schoonmaakbedrijven. Iedereen die bewezen heeft een goed leider te zijn in het vakgebied.

Alle leden van ISSA, de wereldwijde brancheorganisatie voor de schoonmaak, en werknemers van aan ISSA gelieerde bedrijven komen in aanmerking voor deelname aan de ISSA Emerging Leaders Awards. Het gaat hierbij om jonge talenten, dus iedereen die jonger is dan veertig jaar op 30 november 2024 kan genomineerd worden.

Erkennen en aanmoedigen

“De afgelopen jaren zijn we getuige geweest van een instroom van nieuw talent in de schoonmaakindustrie", zegt ISSA Executive Director John Barrett. “Er is geen beter moment dan nu om deze rijzende sterren in de schijnwerpers te zetten. Als vereniging voelen we ons verplicht om de verbazingwekkende prestaties van deze opkomende leiders te erkennen en hen aan te moedigen zo door te gaan en onze branche naar nieuwe hoogten te tillen.”

Lees meer: