Meld je aan voor het Schoonmakend Nederland Summerevent

Meld je aan voor het Schoonmakend Nederland Summerevent

Op donderdag 29 augustus vindt de tweede editie van het Summerevent van branchevereniging Schoonmakend Nederland plaats. Dit jaar met het thema: Schat schoonmaak op waarde.

En waar kun je het gesprek over waardevolle zaken beter voeren dan in een gebouw waar je omringd wordt door meer dan 154.000 kunstwerken? Schoonmakend Nederland nodigt haar leden uit in Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. Het depot heeft een schitterend exterieur en een spectaculair interieur. Een pand dat verwondert, zowel van buiten als van binnen.

Keynote Peter van Uhm

Op de bovenste verdieping met prachtig uitzicht over de stad en een complete stadstuin heeft Schoonmakend Nederland een programma samengesteld waarin inspiratie en ontmoeten centraal staan. Waaronder een keynote van Peter van Uhm. "Als het gaat over het op waarde schatten van elke schakel in het grote systeem, dan is de wereld van defensie hier een mooi voorbeeld van. We zijn trots aan te kondigen dat Nederlands generaal buiten dienst Peter van Uhm komt vertellen over het belang van waarden als respect en vertrouwen, doorzetten en verantwoordelijkheid nemen. Over hoe je je innerlijke kompas, moed en trouw aan je principes inzet, en hoe dat richting geeft in moeilijke periodes. Kortom, een inspirerend verhaal over leiderschap. Vergeet niet je leidinggevende mee te nemen!"

Schoonmaak van het depot

In zo'n mooi pand vol kunst, mag een rondleiding natuurlijk niet ontbreken. Natuurlijk kunnen we daarbij niet heen om de schoonmaak van alle kunstschatten in het depot. Of heb je je altijd al afgevraagd hoe ze de buitenkant van dit enorme spiegelgebouw schoonmaken? Een lid van de vereniging van Romaro gaat er alles over vertellen. De dag wordt afgesloten met een uitgebreide borrel op het dak.

Aanmelden doe je bij Schoonmakend Nederland >>

Lees meer: