Alles over Sponsored content

Peter Kalee van Blinck Schoon

'We moeten creatiever omgaan met arbeidsvoorwaarden in de schoonmaak'

De salarissen in de schoonmaakbranche stijgen naar aanleiding van de laatste cao-onderhandelingen momenteel in drie stappen met 12%. En terecht,...

Ongekend talent ontdekken met een sociale koffiebar

Ongekend talent ontdekken met een sociale koffiebar

In een tijd van een krappe arbeidsmarkt is het tijd om naar een bredere inzetbaarheid van mensen te kijken. Om deze reden slaan The Colour Kitchen en...

De rol van bedrijfscatering in vitaliteit en goed werkgeverschap

De rol van bedrijfscatering in vitaliteit en goed werkgeverschap

In de moderne zakelijke wereld, waar talent schaars is en werknemers streven naar een gezonde balans tussen werk en leven, wordt het begrip 'goed...

Een prettig én aantrekkelijk gebouw is meer dan alleen goede schoonmaak'

Een prettig én aantrekkelijk gebouw is meer dan alleen goede...

Om medewerkers en studenten meer naar kantoor en school te krijgen, is het essentieel om een gebouw en omgeving aantrekkelijk te maken. Een waardevol...

Verandering vereist durf in leiderschap

Verandering vereist durf in leiderschap

"De trend is om leiderschap weer zichtbaarder te maken en mensen ook weer trots te maken op het mogen zijn van een leidinggevende." Sterk...

Waarom is cybersecurity zo belangrijk voor bedrijven? 

Waarom is cybersecurity zo belangrijk voor bedrijven?

Als hospitality-, schoonmaak- of cateringbedrijf ben je misschien niet echt bezig met cybersecurity. Toch kan dit erg belangrijk zijn voor de...

Goedkoper tanken? Of sneller bij een laadpaal? De gouden tip in 'voorsorteren'

Goedkoper tanken? Of sneller bij een laadpaal? De gouden tip in...

Een grote frustratie van menig automobilist: heb je net getankt, blijkt de benzine even verderop 10 cent goedkoper te zijn. Voor bestuurders van een...

Jonas Gøttler, tweede van rechts, met zijn compagnons

Hoe een schoolproject leidde tot innovatief cateringplatform

Digitalisering staat vaak bovenaan de agenda bij organisaties, maar de catering loopt in dat opzicht nog achter, ondervond de Deen Jonas Gøttler. Het...

Catering als startpunt voor een gezonde lifestyle

Catering als startpunt voor een gezonde lifestyle

Sinds de coronapandemie hebben kantoren andere functies gekregen. De catering verandert daarin mee. Het moet gezonder en duurzamer. Maar Leo Catering...

De vier parameters van circulair ondernemen

De vier parameters van circulair ondernemen

Kom bij Werner & Mertz niet aan met greenwashing. Duurzaam ondernemen doe je vanuit een intrinsieke motivatie, of je doet het niet. "Een duurzaam...