Met welke smart building-leveranciers doen FM'ers het liefste zaken?

Duurzaamheid en efficiëntie zijn twee grote thema’s in de facilitaire wereld. Om beide integraal te implementeren, is het belangrijk te kijken naar smart buildings. Dat is geen gemakkelijke opgave. Daarom onderzocht het Facto Partner of Choice-onderzoek ook welke professionals FM’ers hiervoor kiezen.

Hoe maak je een gebouw steeds slimmer? Met innovatieve technologieën zorg je voor een efficiënt gebouw dat op elk moment van de dag kan voldoen aan de behoeften van de gebruikers. Die technologieën integraal implementeren in je bestaande of nieuwe kantoorgebouw, is echter geen sinecure. Experts op het gebied van smart buildings schieten hierbij te hulp. 478 deelnemers van het onderzoek vulden in welk van deze professionals zij het liefst in de arm nemen. Van deze 478 deelnemers is 34 procent betrokken bij deze beslissing.

Top 5 Smart buildings

In de categorie Smart buildings vind je de top 5 favoriete experts. Daarnaast is er ook een lijst met challengers. Het is het waard om deze aanbieders goed in de gaten te houden.

Benieuwd naar de top 5 in Smart buildings? Bekijk dan hier de resultaten >>