VSR organiseert voorjaarsevent in teken van duurzaamheid

VSR organiseert voorjaarsevent in teken van duurzaamheid

VSR houdt op dinsdag 18 april 2023 vanaf 14.00 uur het voorjaarsevent bij Het Zendstation in Lopikerkapel. Centraal thema is duurzaamheid. Alycia Biekram is de kritische key-note spreker die vol passie de wereld elke dag socialer en duurzamer probeert te maken. Wegens succes zijn de inspiratie carrousels, die deze keer in het teken van duurzaamheid staan, terug.

Het voorjaarsevent wordt geopend door Diane van Dijk, voorzitter van VSR waarna Biekram als key-note speaker aan het woord is. Tijdens de VSR-Duurrzaamheidscarrousel komen vijf bedrijven aan bod die hun acties en ideeën over duurzaamheid tonen en toelichten. Deze bedrijven zijn: BOMA, CleanLease, CSU, Elis, NLH Stenden en Product for Product. Het event wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel.

Belang van totale duurzame spectrum

Biekram is al ruim 9,5 jaar werkzaam als (programma)manager duurzaamheid en sociale impact binnen Facilicom. Ook is zij (8 jaar) actief bij Facilitair Management Nederland (FMN) in het expertteam Duurzaam & Sociaal. Zij vindt het belangrijk dat niet alleen gesproken wordt over bijvoorbeeld de energietransitie, maar dat een koppeling wordt gelegd met het totale duurzame spectrum, zoals de sociale impact. Biekram ontving in 2021 de ABM AMRO Duurzame 50 young professional award.