Netwerken op tweede editie van Interclean China in oktober

Netwerken op tweede editie van Interclean China in oktober

Van 18 tot 20 oktober vindt de tweede editie van Interclean China, georganiseerd door RAI Amsterdam, plaats in Chongqing (Tsjoengking). Interclean China is de internationale vakbeurs in China voor schoonmaak en hygiëne. De vakbeurs wil een platform bieden voor onbeperkte ontwikkeling, kansen en netwerken voor professionals uit de industrie.

Na de lancering in 2021 wil het evenement nog groter, beter en internationaal zijn met meer dan 200 exposanten en 40 speakers. Er worden meer dan 8000 bezoekers verwacht. Interclean China richt zich op producten en diensten binnen de toeleveringsketen van reinigingstechnologie, zoals apparatuur, machines, wasmiddelen en robottechnologie. Ondersteund door het moedermerk, Interclean Amsterdam, zal het evenement de nieuwste innovatieve producten, diensten en faciliteiten onder de aandacht brengen.

De vakbeurs

Bezoekers krijgen de kans om conferenties, workshops en demonstraties bij te wonen, bijvoorbeeld van wereldwijde leveranciers die hun producten en diensten willen importeren voor de steeds groter wordende markt. Bedrijven die eerst willen zien wat China te bieden heeft, kunnen deelnemen aan de businesstour ‘Explore China’.

We zijn ervan overtuigd dat Interclean China na corona de nummer één beurs voor de Chinese schoonmaakindustrie zal worden, met de nadruk op innovatie en de nieuwste markttrends.

Peter Hug, Managing Director EUnited Cleaning

Locatie

Chongqing, de stad waar meer dan 31 miljoen mensen wonen, heeft in de loop der jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en is als locatie voor het evenement expres gekozen. Interclean China maakt deel uit van het merk Interclean, bekend om de vakbeurs Interclean Amsterdam georganiseerd door RAI Amsterdam.