Diane van Dijk ziet hoe BE Clean in de praktijk werkt tijdens CSU MeewerkWeek

Diane van Dijk ziet hoe BE Clean in de praktijk werkt tijdens CSU MeewerkWeek

Een dierentuin, een ziekenhuis, de RAI en op kantoor. Diane van Dijk heeft al meerdere keren meegedaan aan de jaarlijkse CSU MeewerkWeek en zo al heel wat collega's geholpen met schoonmaken op diverse locaties. Dit jaar ging de commercieel directeur van CSU, gestoken in een groen T-shirt, vol enthousiasme op pad met Vitas. En zo zag ze in de praktijk hoe BE Clean werkt, het datagedreven systeem dat bijhoudt welke automaat aan de beurt is voor schoonmaak.

De CSU MeewerkWeek is in 2005 in het leven geroepen. Directie, management en kantoorpersoneel kunnen tijdens deze week minimaal één dagdeel meewerken met alle schoonmaakmedewerkers. De achterliggende gedacht is om zo de afstand tot de werkvloer te verkleinen. Voor Van Dijk is het zeker de achtste keer dat ze meedoet. Ditmaal mocht ze samenwerken met Vitas en hem helpen bij het onderhoud plegen aan de koffieautomaten in allerlei bedrijven in en rond Den Bosch. “Ik heb mede dankzij Vitas een supergezellige gevarieerde en leerzame meewerkdag gehad.”

Waardering is bepalend voor werkgeluk

In haar verhaal op de website van CSU vertelt ze dat ieder jaar dat ze meewerkt weer een scat aan nieuwe ervaringen en inzichten krijgt. “Ik ontdek weer een andere vorm van schoonmaakdienstverlening. Wat ik tot nu toe in alle meewerkdagen heb ervaren, is dat contact hebben met en waardering krijgen van je klant bepalend is voor werkgeluk. En dat zit vandaag wel goed. Ik merk dat hij graag gezien is bij alle locaties waar wij komen. Het valt mij op dat Vitas fantastische voelsprieten heeft voor hospitality.”

Vitas zit in het team voor het onderhoud van koffieautomaten. Hij is enthousiast gebruiker van BE Clean, het datagedreven systeem dat bijhoudt welke automaat aan de beurt is voor schoonmaak. “Ik was een paar jaar geleden zelf nauw betrokken bij de ontwikkeling van BE Clean. Samen met teams van ICT, commercie end e operatie hebben we deze innovatie uitgedacht. Heel gaaf om er nu echt in de praktijk mee te werken.”

Lees ook: