CSU feliciteert schoonmaakteam bij RAI Amsterdam met de titel Heroes of Cleaning 2023

CSU feliciteert schoonmaakteam bij RAI Amsterdam met de titel Heroes of Cleaning 2023

Het schoonmaakteam van CSU bij RAI Amsterdam is uitgeroepen tot Heroes of Cleaning 2023. Dit gebeurde tijdens het jaarlijks event Captains of Cleaning Connect. De andere twee genomineerde teams dit seizoen waren van Vebego (bij de Ziggo Dome) en Gom, dat werkt bij het Meander Medisch Centrum.

Frank van de Ven, oprichter en eigenaar van i-team Global overhandigde de prijs tijdens het event. Hij benadrukte dat elke professional op de vloer zichzelf mag beschouwen als een "Hero of Cleaning". Verder stelde hij dat de inzet van alle schoonmaakprofessionals van groot belang is voor het creëren van een hygiënische omgeving. Captains of Cleaning onderstreepte dit van harte. Het schoonmaakteam sleepte de titel in de wacht doordat het de meeste likes kreeg op de videopresentatie. In de video vertelt Moentje Ramlal dat zij al bijna 35 jaar in de RAI werkt en Ainullah Sayedi dat hij ervan droomt om een opleiding te volgen tot objectleider.

CSU reageerde verheugd op de prijsuitreiking. “We zijn trots op jullie, toppers!”, klonk de felicitatie richting het bekroonde team. En: “Dit topteam weet steeds te voldoen aan de hoogste standaard voor de evenement- en beursorganisatoren.”

Lees ook: