Kärcher vraagt met kerstcommercial aandacht voor Ronald McDonald Kinderfonds

Kärcher vraagt met kerstcommercial aandacht voor Ronald McDonald Kinderfonds

Kerstbomen die schitteren in de hal, kerstbroden die klaarliggen voor klanten en kerstpakketten die staan te wachten om te worden uitgepakt: de schoonmaakbranche is gehuld in de kerstsfeer. Wat ook typisch bij deze periode hoort is een kerstcommercial. Kärcher pakt hier dit jaar op speciale wijze mee uit.

Marketing Manager Jop Küster vertelt op zijn LinkedInpagina dat Kärcher als partner van het Ronald McDonald Kinderfonds de mogelijkheid kreeg om de kerstcommercial op te nemen in het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. “Wat een fijne club mensen die dag en nacht klaar staan om ouders van een ziek kind te ondersteunen in een moeilijke periode. Wij zijn super trots dat wij al zoveel jaar het kinderfonds mogen ondersteunen.”

De kerstcommercial is momenteel te zien op alle socials. Küster breekt nog een lans voor het Ronald McDonald Kinderfonds: “Ben jij na het zien van onze kerstcommercial al lekker in de kerststemming gekomen? Doneren aan het kinderfonds kan heel eenvoudig via deze link: https://lnkd.in/eVin_76t

Lees ook: