Ook ISS Facility Services is top employer

Ook ISS Facility Services is top employer
ISS Facility Services voor de derde keer op rij Top Employer in Nederland

Niet alleen CSU staat dit jaar weer in de lijst van top employers in Nederland. Ook ISS Facility Services vinden we dit jaar terug in de lijst van het Top Employers Institute. Ze behalen de titel nu voor het derde jaar op rij.

Een prestatie om trots op te zijn, aldus people & culture director bij ISS Gemmie Hermens. “Het Top Employers certificaat is een prachtige waardering van ISS als toonaangevend werkgever. We zijn er trots op dat we het afgelopen jaar volgens het Top Employers Institute nog betere scores hebben gerealiseerd en dat onze score ruim boven de benchmark ligt. We investeren veel in de ontwikkeling van onze medewerkers. Op alle niveaus bieden wij trainingen, van servicegerichte trainingen voor onze operationele medewerkers tot en met het leiderschapsprogramma LeadingOneISS. Dat zorgt aantoonbaar voor gemotiveerde en vakkundige medewerkers die met plezier en trots hun werk doen. We zetten onverminderd in op de verdere ontwikkeling van ons HR-beleid. Dit doen we onder andere op de gebieden duurzame inzetbaarheid, talentmanagement en leiderschap en cultuur.”

Hoge scores

ISS behaalt de certificering met mooie scores op de verschillende thema’s. Zo laten ze een score van 100 procent zien op strategie, leiderschap en cultuur. En ook op diversiteit en inclusie scoort de dienstverlener sterk. Dat werd al eerder zichtbaar afgelopen jaar met het behalen van de hoogste trede op de Prestatieladder Sociaal Ondernemen. Daarmee behoort ISS tot de 10 procent best presterende bedrijven op het gebied van diversiteit en inclusie.

Ontwikkeling en welzijn hoog op agenda

Het Top Employers Institute is een wereldwijde autoriteit op het gebied van HR-beleid en certificeert al jaren organisaties die met hun beleid bijdragen aan een betere arbeidswereld. “Uitzonderlijke tijden brengen het beste in mensen en organisaties naar boven”, aldus ceo van het instituut David Plink. “Daar zijn we dit jaar getuige van geweest in ons Top Employers Certificeringsprogramma: uitzonderlijke prestaties van de gecertificeerde Top Employers 2024. Deze werkgevers hebben keer op keer laten zien dat ze zorgdragen voor de ontwikkeling en het welzijn van hun mensen.”

Lees ook: