Marcel van der Zwan nieuw directielid MTS Euro Products

Marcel van der Zwan nieuw directielid MTS Euro Products

Vanaf 1 april sluit Marcel van der Zwan aan bij het directieteam van MTS Euro Products B.V. als COO (Chief Operating Officer). Met zijn aantreden zet de organisatie een nieuwe stap op weg naar verdere groei en professionalisering.

Gerrit Malipaard is de huidige CEO van MTS Euro Products en zegt Van der Zwan bewust te hebben gekozen, omdat hij van buiten de organisatie komt. “Van der Zwan heeft met zijn financieel, bedrijfskundige achtergrond een frisse blik op ons werkterrein. En kan mede daardoor als geen ander vorm geven aan een nieuwe groeistrategie.”

No-nonsense mentaliteit

Van der Zwan is al vele jaren werkzaam in diverse leidinggevende functies bij Rabobank Westland. Sinds 2008 is hij werkzaam bij de Triple Group als senior bedrijfskundig en financieel adviseur. In 2021 werd hij directielid en mede-eigenaar van Triple Group. Binnen Triple Group was Van der Zwan actief op het gebied van de implementatie van groeistrategieën en het initiëren van verandertrajecten. Malipaard stelt: “Van der Zwan hield zich bezig met activiteiten die de ideale basis vormen voor de koers die Euro Products de komende jaren wil inslaan. Een koers die gericht is op verdere expansie. Daarbij komt zijn ervaring met veranderings- en professionaliseringstrajecten goed van pas. We halen met Van der Zwan iemand binnen uit onze regio. Iemand die Euro Products kent, ons DNA goed begrijpt en die makkelijk aansluiting zal vinden bij onze nuchtere en no-nonsense mentaliteit.”

Tijd om te groeien

Van der Zwan krijgt rustig de gelegenheid om in het bedrijf te groeien. Hij start namelijk eerst met vier dagen per week en zal per 1 juli 2024 vijf dagen per week gaan werken. Malipaard blijft als CEO/DGA nauw betrokken bij Euro Products en zal Van der Zwan inwerken als beoogd opvolger.

Lees ook: