Interclean Amsterdam: Vier podia, drie thema's

Interclean Amsterdam: Vier podia, drie thema's

Onlangs maakte Interclean Amsterdam hun volledige programma bekend. Met 900+ exposanten, 11 beurshallen, 30.000+ verwachte bezoekers, 100+ kennissessies, 4 podia en bezoekers uit 120+ verschillende landen over de hele wereld, is de Interclean de grootste en meest invloedrijke schoonmaak- en hygiënebeurs ter wereld.

Het programma van 2024 beschikt over een rijk scala aan inhoud, verspreid over vier verschillende podia. Ieder podium richt zich op specifieke interessegebieden. De thema’s dit jaar zijn Duurzaamheid, Zorg & Hygiëne en Data & Technologie.

Antrium

Amsterdam trapt af op het Antrium podium, waar ook het Healthcare Cleaning Forum en Feelgood Friday te vinden zijn. Digitale pionier German Ramirez opent het event en op deze plek wordt ook de Innovation Award (AIA) uitgereikt.

Duurzaamheid

Bij het podium met het thema duurzaamheid, ontdekken bezoekers de nieuwste duurzaamheidsoplossingen. Met deze oplossingen zorgen we ervoor dat we de planeet en ons kostbare milieu beter beschermen. Zo bezoek je hier verschillende lezingen en workshops waarin het thema uitvoerig wordt besproken.

Zorg & Hygiëne

De schoonmaakbranche beleeft binnen de gezondheidszorg een enorme golf van innovatie. Bezoekers vinden de meest bijzondere ontwikkelingen op het gezondheidszorg- en hygiënepodium. Onder andere bekijke je hier de Nederlandse documentaire ‘Onzichtbaar’. Deze documentaire gaat over mensen die werkzaam zijn in de hygiëne-industrie. Zij houden de samenleving namelijk iedere dag draaiende. 

Data & Technologie

De wereld verandert continu. Digitalisering is dit jaar daarom een groot thema. Bij het Data & Technologie podium nemen bezoekers een kijkje in de scifi wereld van de Robot Arena en worden er verschillende sessies van deze mondiale industrie gehouden.

De Interclean Amsterdam vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 17 mei.

Lees ook: