Effektief voor drie jaar schoonmaakpartner Circuit Zandvoort

Effektief voor drie jaar schoonmaakpartner Circuit Zandvoort
v.l.n.r.: David Kasten (Circuit Zandvoort), Patrick Reinders (Effektief), Bas Schoonderwoert (Effektief), Redouane el Maimouni (Effektief), Aad Meijer (Circuit Zandvoort).

Circuit Zandvoort kondigde op 1 mei aan dat Schoonmaakbedrijf Effektief hun officiële schoonmaakpartner wordt voor de komende drie jaar.

Dit partnerschap markeert een belangrijke stap in het streven van het circuit naar efficiëntie in hun operationele activiteiten en optimalisatie van afvalscheiding. David Kasten, head of commerce van Circuit Zandvoort benadrukte het belang van deze samenwerking: “We zijn verheugd om Effektief te verwelkomen als onze officiële schoonmaakpartner. Hun expertise en toewijding aan kwaliteit zullen bijdragen aan het behouden van de hoogste standaarden van hygiëne en netheid op ons circuit.”

Eer

Patrick Reinders, directeur-aandeelhouder van Effektief, deelde ook zijn enthousiasme over het partnerschap: “Het is een eer om samen te werken met Circuit Zandvoort. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan een schone en veilige omgeving voor zowel bezoekers als medewerkers van het circuit.”

Lees meer: