Diversey introduceert nieuwe duurzame vaatwasmiddelen

Diversey introduceert nieuwe duurzame vaatwasmiddelen

Diversey heeft twee nieuwe mechanische vaatwasproducten gelanceerd met een aanzienlijk duurzaamheidsprofiel. Als onderdeel van het merk SURE voldoen deze producten aan de strenge eisen voor een EU Ecolabel en zijn ze beoordeeld door het Cradle to Cradle Innovation Institute.

Het spoelglansmiddel heeft een Gold-certificering behaald voor alle vijf Cradle to Cradle-criteria, terwijl het wasmiddel een Gold-certificering heeft gekregen voor Material Health. Deze certificeringen erkennen dat ze vrij zijn van schadelijke chemicaliën en veiliger zijn voor mens en milieu.

Verantwoorde keuze

SURE Machine Vaatwasmiddel is ontwikkeld voor professionele keukens en pakt hardnekkig vet en ingedroogd voedsel aan. Het SURE Machine Vaatwasglansmiddel zorgt voor snel en vlekvrij drogen. De schoonmaakoplossingen beloven dus niet alleen effectief schoon te maken, maar zijn ook een milieuverantwoorde keuze.

Positieve evaluaties

Voorafgaand aan de productlancering voerde Diversey evaluaties uit bij klanten in verschillende landen. De resultaten daarvan waren positief. Zo waren de algehele resultaten gelijk aan de benchmark wat betreft reinigings- en droogprestaties en minder kalkaanslag. De prestaties tonen de effectiviteit aan van het machineafwasmiddel en glansspoelmiddel en bevestigen dat duurzaamheid en effectieve reiniging hand in hand kunnen gaan.

Lees meer: