WEPA presenteert nieuwe HYGINITY-dispenser serie

WEPA presenteert nieuwe HYGINITY-dispenser serie

WEPA Professional combineert haar kernwaarden gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en hygiëne in de nieuwe HYGINITY-dispenser serie. Op Interclean Amsterdam presenteerde het merk voor het eerst deze nieuwe dispenser serie aan het publiek. Met de nieuwe serie dispensers wil WEPA nieuwe normen neerzetten op het gebied van hygiënepapier en functionele sanitaire oplossingen.

De HYGINITY-serie omvat een uitgebreid assortiment dispensers voor papieren handdoeken, toiletpapier, zepen en desinfectiemiddelen in verschillende maten en designs, zodat aan alle sanitaire behoeften precies en specifiek kan worden voldaan. De nieuwe dispenserserie omvat ook innovatieve modellen zoals de Interfold XL, FemCare en Twin-Jumbo Centrefeed met dubbele opening. Een nieuwe Sensor Towel dispenser en de optie om de Clean&Care Manual Mini uit te rusten met een armleuning behoren ook tot de innovaties in deze serie.

Kwaliteit en design

“Onze nieuwe serie is het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkelingswerk van meerdere jaren. We zijn trots om de nieuwste generatie hygiënedispensers te presenteren, die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn ontworpen voor gebruiksgemak, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn en voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen”, legt Patrick Schumacher, Directeur Marketing & Business Development van de zakelijke eenheid Professional bij WEPA Professional, uit.

Duurzame hygiëne

Gebruiksvriendelijkheid en duurzame hygiëne staan centraal in de nieuwe dispenser serie. De HYGINITY dispensers zijn ontwikkeld om sanitaire ruimtes duurzamer te maken en bedrijven te ondersteunen bij dit streven. Door gebruik te maken van recyclebare materialen en het produceren van hoogwaardig gerecycled sanitair papier, zoals Satino PureSoft of BlackSatino GreenGrow. Deze oplossingen verminderen het verbruik van hulpbronnen aanzienlijk. Deze nieuwe dispenserserie is een voorbeeld dat het mogelijk is om een duurzaam productassortiment aan te bieden dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van gemak en premiumkwaliteit en ook uitstekende kwaliteitskenmerken heeft.

Gebruiksvriendelijk

De dispenser serie is niet alleen eenvoudiger dan ooit tevoren voor gebruikers om te gebruiken, maar voldoet ook aan de hoogste hygiëne-eisen. Naast het touch-free ontwerp van de dispensers is het ontwerp ook gemaakt om bijzonder gemakkelijk schoon te maken.

Lees meer: