Carel Lurvink introduceert duurzame CaluCare Elite dispensers

Carel Lurvink introduceert duurzame CaluCare Elite dispensers

Onlangs heeft Carel Lurvink een nieuwe lijn sanitaire dispensers geïntroduceerd. Onder de merknaam CaluCare Elite brengt de Enschedese organisatie diverse dispensers, afvalbakken en andere toiletaccessoires op de markt.

Het merk CaluCare omvat nu alles voor sanitaire ruimtes. Van moderne dispensers tot hygiënepapier en handzepen. De dispensers zijn duurzaam en gunstig geprijsd. De producten zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat klanten altijd een bijpassende dispenser kunnen vinden. Daarbij zitten organisaties bij de aanschaf van de dispensers niet vast aan een abonnement en hebben vrije keuze in papier en zeep.

Duurzame dispensers 

Pleun Exterkate, Product Specialist bij Carel Lurvink: “Ondanks de populariteit van onze rvs dispensers, was er toch veel vraag naar dispensers van kunststof. Om hieraan te kunnen voldoen, hebben we deze lijn ontwikkeld. Wel vinden we het belangrijk om altijd duurzame opties aan te bieden. De dispensers in de kleuren sand en stone zijn dan ook volledig gemaakt van gerecycled plastic. Verder willen we het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk maken. Alle dispensers zijn daarom aan de binnenkant voorzien van een QR-code die verwijst naar een handige instructievideo. In deze video’s laten we zien hoe de dispensers gevuld moet worden.” 

Personaliseren

Aan bedrijven die een stapje verder willen gaan en hun huisstijl zelfs tot in de sanitaire ruimtes willen doorvoeren, biedt Carel Lurvink de mogelijkheid de dispensers te personaliseren. Met hun eigen lasergraveermachine kunnen zij het logo van de klant op de dispensers graveren.  

Bruikleen

Wel het gemak en het comfort van CaluCare Elite dispensers, maar niet de aanschaf en het onderhoud? Al vanaf 25 dispensers kunnen organisaties een bruikleenovereenkomst afsluiten met Carel Lurvink. Dit geeft bedrijven de garantie dat hun sanitaire ruimtes altijd uitgerust zijn met topkwaliteit dispensers - zonder initiële grote investering - en ze nooit zonder voorraad papier of handzeep zitten. 

Lees meer: