Schoonmaakbedrijf EW gaat aan de slag bij het Nationale Theater

Schoonmaakbedrijf EW gaat aan de slag bij het Nationale Theater

Aan EW Facility Services de taak om voor alle locaties van het Nationale Theater vanaf 1 januari 2020 de schoonmaakdienstverlening, glasbewassing, levering van sanitaire voorzieningen, afvalinzameling en -verwerking en specialistische reiniging te verzorgen.Volg Service Management op LinkedIn:

Bij die organisatie vinden ruim 680 voorstellingen per jaar plaats. Wekelijks krijgt het Nationale Theater meer dan 4200 bezoekers en medewerkers over de vloer. Maar liefst zeven locaties in Den Haag, waaronder de monumentale Koninklijke Schouwburg, het Theater aan het Spui, een eigen decoratelier en logiesstudio’s vallen er onder. Adviesbureau Atir ondersteunde Het Nationale Theater bij het doorlopen van de Europese Aanbesteding, waarbij EW Facility Services als beste uit de bus kwam.

Ontstaan vanuit een fusie

Susanne Bothe, Senior Adviseur bij Atir, begeleidde het traject: “Het Nationale Theater is in 2017 ontstaan vanuit een fusie. Echter hadden ze voor de diverse facilitaire diensten op de locaties nog afzonderlijke overeenkomsten met verschillende aanbieders en looptijden. De wens was om de diensten bij één professionele dienstverlener onder te brengen, waarbij partnerschap, gastgerichtheid, transparantie en flexibiliteit centraal staan.”

Expertise en gastvrijheid doorslaggevend

“EW Facility Services heeft ons overtuigd dat zij voor ons de juiste match zijn” vertelt Jeroen Feelders, hoofd facilitair bij Het Nationale Theater. “De ervaring die zij bij vergelijkbare opdrachtgevers hebben met hun multiservice aanpak, was doorslaggevend bij het vertalen van onze wensen naar een passende dienstverlening. Ze bieden verrassende oplossingen om ons te ondersteunen in ons streven naar meer duurzaamheid, zoals toepassing van ozonwater en verbeterde afvalscheiding. Onze bezoekers een positieve beleving bieden is ons doel. Dit doen we niet alleen met het theateraanbod, maar zeker ook met behulp van onze faciliteiten en de aanbieders die daarbij horen. EW Facility Services sluit hier met hun visie op innovatieve hospitality concepten perfect op aan.”

Enorm trots op binnenhalen opdrachtgever

Fenna van Ginkel, salesconsultant bij EW Facility Services is enorm trots op het binnenhalen van deze nieuwe opdrachtgever. “Vanaf het eerste moment wisten we dat deze opdracht perfect bij ons zou passen. We hebben er met het hele team hard aan gewerkt, van operatie tot calculatie en hebben het dienstverleningsconcept voor Het Nationale Theater samen op maat gemaakt. Dat dit vervolgens leidt tot een gunning is voor iedereen een mooie beloning en voor onze organisatie een prachtige aanvulling op ons portfolio. We zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor de opstart. We kijken allemaal uit naar een mooie en langdurige samenwerking met Het Nationale Theater.”