perfectPlan en The Legal Company delen kennis en kunde met nieuwe samenwerking

perfectPlan en The Legal Company delen kennis en kunde met nieuwe samenwerking

Want, zo is de motivatie, door te delen doet iedereen meer kennis en ervaring op. Daarom gaan de opleider in de schoonmaak en de aanbieder van juridische oplossingen de samenwerking aan. Zo kunnen ze samen de schoonmaakbranche nog meer bieden op het gebied van juridische opleidingen.

Hella Vercammen, de oprichter van The Legal Company, is de schoonmaakwereld niet vreemd. Zij en haar team bieden al jaren juridische oplossingen aan ondernemers in de branche. Voor advies omtrent nieuwe wetgeving en de juridische spelregels omtrent ontslag, ziekte en het in dienst nemen van zzp’ers, weet de branche haar al goed te vinden. En ook voor alles rond contractwisseling en de cao helpt The Legal Company de schoonmaak verder.

Drie masterclasses

Vercammen ontmoette eind 2022 Claudia Cornelissen, eigenaar van perfectPlan Opleiding & Advies, tijdens de uitzending van Captains of Cleaning. Daar ontstond het idee om de samenwerking aan te gaan. Die bestaat uit drie masterclasses die in 2023 gaan plaatsvinden.

  • Legal ontbijtsessie (20 april): Flexibele arbeid en zzp’ers: een plaag of een zegen
  • Masterclass (1 juni): Word intern vertrouwenspersoon in één dag
  • Masterclass (22 juni): Juridisch kader van ongewenste omgangsvormen en integriteitsschending

De masterclasses worden gehouden op het kantoor van The Legal Company of kunnen plaatsvinden op locatie op een af te spreken datum (minimaal vijf deelnemers). Je kunt een masterclass bijwonen vanaf €295. Je vindt deze en andere masterclasses in de agenda van The Legal Company.