Isolde Huijbregts van Toekomst Schoonmaakbedrijven: "Wij geloven sterk in de regionale markt"

Isolde Huijbregts van Toekomst Schoonmaakbedrijven: "Wij geloven sterk in de regionale markt"

Vanaf het allereerste moment dat Isolde Huijbregts in de schoonmaakbranche stapte, voelde zij zich daar welkom. In de rubriek 'Leden in beeld' van Schoonmakend Nederland vertelt zij daarover en over haar ambities.

Inmiddels is Isolde Huijbregts ruim tien jaar directeur Mens & Organisatie bij Toekomst Schoonmaakbedrijven in Schijndel. Over haar beginperiode zegt ze: “Het voelde meteen als een warm bad. Mijn start hier was tegelijkertijd mijn introductie in de schoonmaakbranche. Ik kreeg meteen veel ruimte om mijn functie in te vullen en ik doe dat nog steeds met veel plezier. Ik vind de dynamiek van het schoonmaakvak heel leuk.”


Bedrijf waar iedereen wil werken

Huijbregts heeft een duidelijke ambitie. “Wij willen de ‘Tony Chocolonely’ van de schoonmaakbranche in Brabant worden. Het bedrijf waar iedereen wil werken, omdat we zo tof zijn! Daarom werken we toe naar een zelforganiserende bedrijfsstructuur met behulp van ‘Semco’. Ze vindt het belangrijk dat werken lonend is en blijft. “We moeten er samen voor zorgen dat de mensen die de belangrijke basis vormen van onze maatschappij een goede boterham kunnen verdienen en mee kunnen komen.”

Geworteld in de regio

Toekomst Schoonmaakbedrijven is een regionaal bedrijf met 450 medewerkers met een focus op Oost-Brabant. Het bedrijf is trots op haar roots. Huijbregts: “Brabantse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel en we delen regelmatig worstenbroodjes uit bij de start van een project. Wij geloven sterk in de regionale markt. We kennen die markt en zien wat er gebeurt.”
Lees het volledige artikel bij Schoonmakend Nederland.