Online wervingscampagne Clean & Go stimuleert vakantiewerk in de schoonmaak

Door de krapte op de arbeidsmarkt is het soms lastig om voldoende personeel te werven. Met de zomervakantie voor de deur kan dat helemaal een uitdaging zijn. Zoeteman Schoonmaak houdt daarom een vrolijke online wervingscampagne om (vakantie)werk in de schoonmaak aan te moedigen, met als motto (link: https://zoetemanschoonmaak.nl/clean-en-go/ text: Clean & Go. target: _blank)

Zoeteman Schoonmaak uit Hendrik-Ido-Ambacht ziet de campagne als een kans om naast het werven van eigen personeel ook de schoonmaakbranche in het zonnetje te zetten. “Wij geloven dat de schoonmaakbranche wel wat kleur kan gebruiken en daarom nemen wij het voortouw om deze zomer de branche extra onder de aandacht te brengen.”

Positieve kijk op de branche

De wervingsactie is met name gericht op jongeren en daarom volledig online. De boodschap is dat werken in de schoonmaak leuk is, een aantrekkelijk loon oplevert en dat het ideaal te combineren is met vrije tijd en vakantie omdat er flexibiliteit is in de vorm van locatie en het dagdeel dat je het liefste wilt werken. “Jongeren al vroeg laten kennismaken met de schoonmaakbranche zorgt voor een positieve kijk op de branche in de toekomst. Kortom, joint he cleaning club. Daar wil Zoeteman Schoonmaak graag haar steentje aan bijdragen.”