TASKI gaat de groothandels langs met de nieuwe TASKI ULTIMAXX 1900

TASKI gaat de groothandels langs met de nieuwe TASKI ULTIMAXX 1900

In een roadshow van twee weken gaat schoonmaakinnovator TASKI de boer op met de nieuwe ULTIMAXX 1900. In totaal gaan ze acht groothandels langs om te demonstreren wat de schrobzuigmachine allemaal in huis heeft.

Aan het begin van de zomer lanceerde TASKI de nieuwe lijn schrobzuigmachines, waarvan de eerste de ULTIMAXX 1900. Volgens de ontwikkelaar is de machine een revolutie op het gebied van schoonmaak. De modulaire machine bespaart tijd, water, energie en chemische middelen en maakt zo sneller en efficiënter schoon. In de ULTIMAXX 1900 heeft TASKI dan ook zoveel mogelijk technologische innovaties gestopt.

Demodagen

Deze taal maakt wel duidelijk: TASKI is trots op de nieuwe schrobzuigmachine. Om hem onder de aandacht te brengen, reizen ze vanaf 13 september tot en met 6 oktober het hele land door voor acht demodagen. Op zo’n dag kan iedereen kennis maken met de machine en de mogelijkheden die hij biedt ‘onder het genot van een hapje of drankje’.

Natuurlijk is er tijdens de demodagen ook ruimte om kennis te maken met andere producten van TASKI. Zo nemen ze ook hun SURE plantaardige schoonmaakproducten mee en zijn er experts aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Het schema voor de roadshow en aanmelden voor een van de demodagen, kan op de website van TASKI.