Nieuwe serie Katrin dispensers geeft frisse impuls aan sanitaire ruimtes

Nieuwe serie Katrin dispensers geeft frisse impuls aan sanitaire ruimtes

In de komende maanden worden huidige Katrin dispensers in sanitaire ruimtes geleidelijk vervangen door nieuwe varianten van dit merk. Het volledige dispenser assortiment heeft namelijk een restyling ondergaan. Dat vertaalt zich in een nieuwe look en nog meer aandacht voor ergonomie.

De vertrouwde functionaliteit van de Katrin dispensers blijft behouden. Ze zijn ook nog gewoon verkrijgbaar in zwart en wit, hebben dezelfde inclusieve, gebruiksvriendelijke en duurzame functies en de sleutels om de vergrendelingen te bedienen kunnen ook nog steeds worden gebruikt. Het ontwerp is zodanig dat het gewoon in alle sanitaire ruimtes gebruikt kan worden en mooi combineert met de vorige dispensers uit de Katrin-serie. Afhankelijk van de beschikbaarheid van sommige varianten worden de huidige dispensers vervangen in de komende zomermaanden.


Zeepdispenser gemarkeerd met braille

Alle dispensers zijn eenvoudig en ergonomisch in gebruik, ongeacht de fysieke mogelijkheden van elke persoon. Zo zijn de zeepdispensers gemarkeerd met braille om het gebruik door slechtzienden te vergemakkelijken. Doorzichtige zijkanten maken het gemakkelijker voor het servicepersoneel om te zien wanneer het tijd is om de dispenser te vullen met papier en zeep, waardoor de dispensers altijd goed gevuld zijn. De producten zijn geschikt voor alle toiletten en hygiënevoorzieningen op alle werkplekken. “Samen met ons tissuepapier en andere accessoires is het eenvoudig om de juiste hygiëneoplossing voor uw specifieke behoeften te kiezen.” Hygiëne is duidelijk een belangrijk aspect. Zo trek je bij de papieren handdoekdispensers één vel tegelijk eruit, wat betekent dat je alleen het gebruikte vel aanraakt.

Handhygiëne

De dispenser voor toiletrollen geeft ruimte voor twee rollen toiletpapier. Als de ene rol op is, valt de tweede rol automatisch op zijn plaats. De zeep dispenser helpt bij het behouden van een uitstekende handhygiëne. Kies voor de zeepdispenser tussen vloeibare zeep en schuimzeep, met of zonder parfum, en voeg indien nodig een aparte handgel toe. De vouwhanddoek dispenser is geschikt voor kleine ruimtes. Tot slot is er ook een handdoekdispenser en een centerfeed dispenser, die kunnen worden gebruikt als handdoeken in openbare sanitaire ruimtes, maar ook voor professioneel afvegen in verschillende industrieën en bij voedselbereiding. De dispensers zijn ontworpen in samenwerking met experts uit de industrie en veel verschillende eindgebruikers.