Online veiling van complete productielocatie voor reinigingsproducten

Online veiling van complete productielocatie voor reinigingsproducten

In verband met het sluiten van een productielocatie voor reinigings- en onderhoudsproducten voor de consumentenmarkt wordt de inventaris, in opdracht van A. Foeth B.V., van een fabriek in Almere geveild. De veiling gaat via online platform Troostwijk Auctions. De veiling loopt tot 18 april 14.00 uur.

De inventaris bestaat uit een compleet aanbod van productiemiddelen, toebehoren en voorraden voor de productie van chemische reinigingsmiddelen. Veilingmeester Caspar Lampe, Troostwijk Auctions, schat dat het gaat om bijna 600 kavels. "Naast de specifieke vul- en sluitlijnen voor flessen en opslag- en mengtanks betreft het zeer veel machines en toebehoren die in vrijwel elke productieomgeving kunnen worden ingezet."

Voorraden

Ook spuit- en blaasgietmachines, granulatoren, compressoren, palletwagens, palletlifters, transportbanden, machines voor metaalbewerking en voorraden worden in deze veiling aangeboden. Voor een groot deel betreft het bekende merken en de apparatuur is goed onderhouden. We verwachten belangstelling uit Nederland, maar vooral ook uit de rest van de wereld. Het is mooi dat de opdrachtgever met deze veiling ervoor zorgt dat de gebruikte apparatuur, toebehoren en voorraden elders een productief tweede leven tegemoet kunnen gaan."

Transport van producten

Het sluiten van productielocaties is een intensief proces. Niet alleen moeten alle machines vakkundig worden gedemonteerd en getransporteerd, de locatie zelf moet netjes worden opgeleverd voor een volgende gebruiker. "Wij werken hiervoor samen met professionele partners zoals Foeth", zegt Lampe, "die gespecialiseerd zijn in dit soort werkzaamheden. Opdrachtgevers hebben er geen omkijken naar, alles wordt voor hen geregeld. Van het omschrijven van de kavels tot en met het overmaken van de opbrengst op hun rekening, gemiddeld is dit binnen acht weken geregeld."

De online veiling

De online veiling sluit op dinsdag 18 april om 14.00 uur en loopt via Troostwijk Auctions. Er is mogelijkheid om de kavels te bekijken voordat er een bod geplaatst wordt. Een bezichtigingsafspraak kan gemaakt worden door een e-mail te sturen naar aanmelden@troostwijkauctions.com.