RAI Amsterdam kiest opnieuw voor Okee Bedrijfsdiensten

RAI Amsterdam kiest opnieuw voor Okee Bedrijfsdiensten
Vlnr: Danny van Ingen (projectmanager Okee Bedrijfsdiensten), Rientz Mulder (executive chef RAI), Niels Renee (directeur Okee Bedrijfsdiensten), Johan van der Wal (sous-chef Facilities RAI) en Bart van der Heijden (director events RAI).

Beurs- en congrescentrum RAI Amsterdam heeft haar contract met Okee Bedrijfsdiensten uit Alphen aan den Rijn na drie jaar verlengd.

Directeur van Okee Niels Renee reageert verheugd: “We zijn er trots op dat deze internationaal toonaangevende beurs- en congresorganisatie wederom haar voorkeur heeft uitgesproken voor ons schoonmaakbedrijf.” Okee startte in 2020 bij RAI, waarbij het congrescentrum naar eigen zeggen had gekozen voor "de dienstverlener met het beste verhaal”. Sindsdien houdt het bedrijf uit Alphen aan den Rijn 365 dagen per jaar alle restaurants en keukens schoon die het imposante, 110.000 vierkante meter tellende complex telt. Daarnaast regelt Okee de organisatie en de volledige personele bezetting van de spoelkeukens. Een omvangrijke opdracht, vanwege de grote bezoekersaantallen van de RAI in combinatie met de transitie van disposables naar re-usable en meer circulair werken bij de dienst F&B.

Gouden afwasborstel

Rai executive chef Rientz Mulder overhandigde het team van Okee na de contractverlenging een ludieke bokaal; ’de gouden afwasborstel’. Renee: “Dit illustreert onze goede samenwerking. Wij koesteren persoonlijk contact met onze klanten. Tegelijkertijd kunnen we dit alleen waarmaken dankzij de kwaliteiten van onze leidinggevende op de werkvloer. Een haarscherpe logistiek en goede personele planning zijn steeds belangrijker om tot een succesvol partnerschap te komen. De verlenging van het contract met de RAI is voor ons de bevestiging dat deze aanpak voor ons het beste werkt”, aldus de ondernemer.

Lees meer: