Wecoline presenteert Carabao vloerset op Cleaning Show Londen

Wecoline presenteert Carabao vloerset op Cleaning Show Londen

The Cleaning Show in Londen is volop aan de gang. Specialisten uit de schoonmaakbranche kunnen hier netwerken en noviteiten bewonderen. Op de beurs is ook Wecoline present, die meerdere producten onder de aandacht brengt, waaronder de Carabao vloerset.

Het Carabao vlakmopconcept is in samenwerking met Moerman ontwikkelt. Hiermee wissel je snel van mopzijde en oefen je dankzij het rib-ontwerp van de vlakmop meer druk uit tijdens het reinigen van de vloer. “Dankzij het rib-ontwerp van de vlakmop kun je 2,5 keer meer vierkante meters reinigen dan met een gewone vlakmop”, zo belooft Wecoline.


Effectief

De steel is ergonomisch, telescopisch en optioneel voorzien van een spray unit. Het frame werkt met magneten. Dankzij de universele steelaansluiting is de steel te combineren met alle Wecoline vlakmoppen waaronder het Allure vlakmopsysteem met klittenband of het gewone Wecoline vlakmopsysteem met klittenband. De nieuwe ontwikkelde vlakmoppen zijn er in twee uitvoeringen: Allure normaal en Allure scrub.

BubbleFlush

Cleaning & Support Services Association (CSSA) houdt de CSSA Innovation Showcase op The Cleaning Show 2023. Hier worden de meest innovatieve producten, diensten en initiatieven van de schoonmaakindustrie gepresenteerd. Dit jaar staat de 'Toekomst van de schoonmaak' centraal.


In de CSSA Innovation Area staat Wecoline, bij stand C30, met de BubbleFlush dat is verkozen tot één van de vijf innovatieve producten. Met de BubbleFlush is het mogelijk om het toilet schoon te maken zonder chemie. De BubbleFlush maakt gebruik van ultrasone trillingen. Deze trillingen creëren kleine krachtige luchtbelletjes in het water die uiteindelijk met kracht imploderen om kalk en aangehecht vuil in een handomdraai te verwijderen.