Kärcher introduceert nieuwe, efficiënte spuitmond voor hogedrukreinigers

Kärcher introduceert nieuwe, efficiënte spuitmond voor hogedrukreinigers

Hogedrukreiniging is al een zeer effectieve reinigingsmethode, maar om de taak naar een hoger plan te tillen lanceert Kärcher de nieuwe eco!Booster. In vergelijking met een standaard vlakstraalsproeier verbetert deze nieuwe spuitmond de oppervlakteprestatie - en daarmee de efficiëntie van het water- en energieverbruik - met 50 procent.

Dit bespaart niet alleen hulpbronnen, maar verkort ook de werktijd aanzienlijk. Dankzij de EASY!Lock schroefdraad is de eco!Booster compatibel met een groot aantal professionele Kärcher koud- en warmwater hogedrukreinigers.

Grondige en zachte verwijdering

De nieuwe accessoire kan licht tot middelzwaar vuil betrouwbaar en snel verwijderen. In tegenstelling tot een roterende sproeier die geschikt is voor het verwijderen van hardnekkig, vastzittend vuil, maakt de eco!Booster met zijn brede waterstraal een grondige en zachte verwijdering van vuil mogelijk. Daardoor is hij ook te gebruiken op gevoelige oppervlakken, zoals hout en autolak. Dat maakt de spuitmond geschikt voor diverse reinigingstaken in zowel de transport- en logistieke sector, als de automotive sector. Denk aan de reiniging van voertuigen, laad- en losstations, gevels en muren. Doordat de hogedrukwaterstraal door een luchtmantel wordt geleid, gaat de effectiviteit sterk omhoog. Het zorgt er namelijk voor dat een gelijkmatig krachtige, bredere straal het oppervlak bereikt, wat het werk aanzienlijk vergemakkelijkt.

Zeven varianten

De eco!Booster is verkrijgbaar in zeven verschillende varianten, waarbij de wateropbrengst en de werkdruk van de hogedrukreiniger bepalend zijn bij de keuze van de eco!Boostervariant. Dankzij de EASY!Lock-schroefdraad kun je de eco!Booster snel op de spuitlans bevestigen. De gebruiksvriendelijke spuitmond kan worden gebruikt met professionele Kärcher koud- en warmwater hogedrukreinigers bij temperaturen tot 85 °C en een werkdruk tot 300 bar.

Lees meer: